Thursday, December 22, 2011

'keluarga" baru :)



hai semua!

semoga tenang di malam yg dingin..

ape je la yg aye merepek ni..ish,ish!

takde nak citer ape pun just nak share something tentang "keluarga" baru nih.

keluarga??

ni la keluarga EEP nur.

yg tengah2 la pensyarah merangkap mama kami yang banyak memberi nasihat dan teguran.

jangan main2 kome, dalam lembut ada tegasnyer, dan dalam tegas sempat lagi terselit lawaknya..kihkih

yg lain2 tuh??

adik beradik nur la..

1 malaysia tu!!

memang pun.

Insyaallah kalo panjang umur, diberi keizinan untuk meneruskan langkah sebagai seorang mahasisiwi, nur akan berjuang bersama mereka.


P/s: semoga persahabatan itu terjalin dengan kasih sayang yg jitu, tanpa ada rasa cemburu yang membelit tangkai hati, dan dikuasai oleh nafsu.

No comments:

Post a Comment

ada orang bercahaya komen